Onze diensten

Ontdek onze veelzijdigheid

Bij Papen Metaal Techniek hebben we een breed scala aan machines tot onze beschikking, zodat we allerlei bewerkingen kunnen uitvoeren om onderdelen te maken. Hierdoor bieden we jou een one-stop-shop service, waarbij we alle stappen van het proces voor jou uit handen nemen, van het oorspronkelijke idee tot het uiteindelijke werkende onderdeel.

Onze bewerkingsmogelijkheden

We bieden een scala aan bewerkingsopties, waaronder:

CNC Frezen

We kunnen 3-assige bewerkingen uitvoeren tot maximaal 1250x500x500mm, en 5-assige of 5-zijdige bewerkingen tot een vierkant van 200mm.

Draaien

Zowel CNC-draaien tot een diameter van rond 120mm als conventioneel draaien tot een diameter van rond 450mm, met een maximale lengte tussen de centers van 1500mm.

Vlakslijpen

Met onze moderne vlakslijpmachines hebben we de mogelijkheid om werkstukken met afmetingen tot maximaal 1000x500mm nauwkeurig te bewerken.

Eroderen/Vonken

We bieden draadvonken met een werkbereik van 350x350x160mm, en startgatvonken met een maximale hoogte van 200mm en diameters variërend van 0,3 tot 3mm. Hiermee kunnen we ook afgebroken tappen verwijderen.

Thermische behandelingen

We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse processen zoals het harden, nitreren en carboneren van werkstukken, waarbij we ons richten op het verbeteren van de eigenschappen van het materiaal.

Overige mogelijkheden

Op zoek naar andere opties voor je volgende project? Verken de uitgebreide mogelijkheden binnen Papen Metaal Techniek en laat ons je bijstaan bij het realiseren van je plannen.

Materiaalvoorraad

Bij Papen Metaal Techniek hebben we een uitgebreide voorraad aan diverse materialen, zodat we snel kunnen leveren. Van standaard staal tot hoogwaardige gereedschapstalen en roestvrij staal. Daarnaast hebben we ook non-ferro materialen, zoals lagerbrons, messing, roodkoper, aluminium en verschillende soorten kunststoffen.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.