Over Papen Metaal Techniek

Jouw partner in metaalbewerking

Als een stevig en betrouwbaar bedrijf in de sector willen we gewoon efficiënt zijn en goed concurreren door snel te werken. Dat maakt ons een handige keuze voor allerlei metaalbewerkingen. We houden van stabiliteit en proberen bij te blijven met geautomatiseerde systemen om ons werk sneller te maken.

 

We zijn vooral goed in het maken van enkele stuks of kleine series, geholpen door onze eigen voorraad van verschillende materialen. Dat betekent dat we snel aan de slag kunnen zonder te hoeven wachten op leveringen, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken voor eerlijke prijzen. Onze mensen zijn flexibel en streven naar kwaliteit in alles wat we doen. We doen ons best om die kwaliteit altijd hoog te houden.

Ontdek onze expertises

Bij Papen Metaal Techniek omvat onze expertise een breed scala aan activiteiten, waaronder deelbewerkingen zoals (CNC) draaien/frezen, harden, slijpen en draaderoderen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de vervaardiging, reparatie en aanpassing van diverse machineonderdelen, revisie of reparatie van onder andere draadspindels en moeren, fabricage van stempels en gereedschappen, modulaire constructies volgens klantspecificatie en het maken van prototypes.

 

We leggen hierbij de nadruk op enkelstuks of kleine series, waarbij onze korte lijnen en ruim gesorteerde materiaalvoorraad ons in staat stellen om binnen korte termijnen onderdelen te vervaardigen. Onze klantgerichte aanpak strekt zich uit tot het proactief meedenken over functionele aspecten, maakbaarheid, materiaalkeuze, toleranties en oppervlaktebehandelingen, zodat we altijd op maat gemaakte oplossingen bieden die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

Precisie

Wij streven naar nauwkeurigheid en perfectie in al onze metaalbewerkingen, wat resulteert in hoogwaardige en betrouwbare producten voor onze klanten.

Flexibiliteit

Onze specialisten passen zich snel aan aan klantenbehoeften, waardoor we gemakkelijk kunnen reageren op veranderingen en specifieke eisen kunnen vervullen.

Betrouwbaarheid

Klanten kunnen altijd op ons rekenen. We leveren consequent hoogwaardige producten en diensten en zijn toegewijd aan het nakomen van onze beloften.